Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Norges mest solgte Shilajit- og Tongkat Ali-produkter

Produktene er utviklet, kvalitetssikret og anbefalt av leger og forskere

Vi sender din ordre innen 24 timer

Trygg betaling med Klarna, Vipps og kort

Handlekurv 0

Par med

100 dagers åpent kjøp

Tredjeparts testet

Over 100000+ fornøyde kunder

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Du er 799 kr fra gratis frakt.
Delsum Gratis
Frakt, avgifter og rabattkoder beregnes i kassen
  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

Hvem bør unngå å bruke shilajit?

Hvem bør unngå å bruke shilajit?

Shilajit, et kraftfullt naturlig kosttilskudd, har blitt populært på grunn av sine mange potensielle helsefordeler. Men selv om mange mennesker kan dra nytte av det, er det noen som bør være forsiktige eller unngå shilajit helt. Her er en nærmere titt på hvem som bør unngå shilajit og hvorfor.

Personer med helseproblemer

Hvis du har alvorlige helseproblemer, bør du være ekstra forsiktig med å ta shilajit. Dette kraftfulle tilskuddet kan interagere med visse medisiner og forverre eksisterende tilstander. Det er spesielt viktig for personer med hjertesykdommer, diabetes eller høyt blodtrykk å konsultere legen sin før de vurderer å bruke shilajit. Disse gruppene kan være utsatt for uønskede effekter, som potensielt kan gjøre mer skade enn nytte.

Gravide og ammende Kvinner

Gravide og ammende kvinner bør unngå shilajit, da forskningen på sikkerheten for disse gruppene er begrenset. Selv om shilajit har mange fordeler, er det viktig å prioritere sikkerhet. Shilajit inneholder bioaktive stoffer som kan ha negative effekter på både fosteret og spedbarnet, noe som gjør det til et risikabelt valg for kvinner i disse livsfasene. Det er bedre å velge tryggere alternativer under graviditet og amming.

Allergiske reaksjoner

Selv om allergi mot shilajit er sjelden, kan det forekomme. Hvis du har kjente allergier mot plantebaserte stoffer, bør du være ekstra forsiktig. En allergisk reaksjon på shilajit kan variere fra mild til alvorlig, inkludert symptomer som utslett, kløe eller verre. Hvis du opplever noen allergiske symptomer etter å ha tatt shilajit, bør du straks stoppe bruken og søke råd fra en helsepersonell.

Shilajit kan være et kraftfullt verktøy for bedre helse, men det er ikke for alle. Personer med alvorlige helseproblemer, gravide og ammende kvinner, og de med allergier bør være ekstra forsiktige og konsultere en lege før du begynner med nye kosttilskudd, spesielt hvis du tilhører en av disse risikogruppene.