Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Norges mest solgte Shilajit- og Tongkat Ali-produkter

Produktene er utviklet, kvalitetssikret og anbefalt av leger og forskere

Vi sender din ordre innen 24 timer

Trygg betaling med Klarna, Vipps og kort

Handlekurv 0

Par med

100 dagers åpent kjøp

Tredjeparts testet

Over 100000+ fornøyde kunder

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Du er 799 kr fra gratis frakt.
Delsum Gratis
Frakt, avgifter og rabattkoder beregnes i kassen
  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

Har din shilajit blitt hard? Slik mykner opp Shilajit på 1-2-3

Shilajit resin

Så, du har fått tak i litt shilajit-resin, og den er ganske hard. Den gode nyheten er at ekte shilajit ofte blir slik, så det er et tegn på at du har fått noe av god kvalitet, ikke noe som er utvannet. Dessverre er dette et vanlig problem med shilajit-resin.

Hvis resinen ikke har tørket helt ut, vil en høy kvalitet shilajit vanligvis ha en klissete, tjæreaktig konsistens ved romtemperatur. Den skal ikke være mer flytende enn det.

Men hvis du leser dette, har shilajit-resinen din blitt for hard, og når det skjer, kan det være vanskelig eller til og med umulig å porsjonere den. Det er også vanlig at den setter seg fast på innsiden av glasset, spesielt hvis det er litt luftrom, noe som gjør det enda vanskeligere å få tak i den. Heldigvis er dette enkelt å løse.

Er det noe feil med Shilajit produktet mitt hvis den er hard?

Det betyr ikke at noe er galt med shilajit-resinen din hvis den ikke er hard, men hvis den fortsatt er flytende etter å ha vært i kjøleskapet, har du antagelig kjøpt noe av dårlig kvalitet. Hvis den er mykere, kan det bety at den er utvannet eller at det finnes andre organiske stoffer i den som ikke er det vi vanligvis ser etter, som mineraler og fulvinsyre eller humussyre.

Det er verdt å merke seg at shilajit fortsatt skal være mørkebrun eller svart og ha en skinnende overflate.

Tre enkle trinn for å myke opp hard shilajit

Trinn 1: Sett glasset i varmt vann for å myke opp resinen. Pass på at du ikke senker det helt ned, slik at det ikke lekker inn. Vannet skal være varmt, ikke kokende. La det stå i 15 - 45minutter.

Trinn 2: Shilajiten bør nå ha blitt litt mykere. De fleste shilajit-produkter, inkludert vårt, kommer med en liten måleskje. Denne er mye mindre enn en vanlig teskje. Bruk den til å tilsette noen dråper filtrert vann og rør forsiktig rundt. Vanligvis bør 5-10 dråper være nok.

Trinn 3: Rør godt, men ikke tilsett for mye destillert vann. Husk at resinen skal bli fastere når den mykner, og du vil ikke fortynne den for mye. Nå bør alt være i orden. Hvis shilajiten fortsatt er for hard, kan du gjenta prosessen.

Hva hvis shilajiten min er veldig hard og ikke mykner i varmt vann?

I dette tilfellet, tilsett 5-10 dråper destillert vann, omtrent ¼ teskje, tett glasset godt, og la det stå over natten. Deretter kan du følge de tre trinnene over etter behov.

Hvorfor er Shilajiten min hard?

Shilajit vil bli hard og naturligvis tørke ut hvis det kommer inn oksygen. For å unngå dette, sørg for å lukke glasset så tett som mulig. Det kan også være lurt å legge glasset i en lufttett pose, eller legge et lag aluminiumsfolie under lokket for ekstra beskyttelse.