Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Norges mest solgte Shilajit- og Tongkat Ali-produkter

Produktene er utviklet, kvalitetssikret og anbefalt av leger og forskere

Vi sender din ordre innen 24 timer

Trygg betaling med Klarna, Vipps og kort

Handlekurv 0

Par med

100 dagers åpent kjøp

Tredjeparts testet

Over 100000+ fornøyde kunder

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Du er 799 kr fra gratis frakt.
Delsum Gratis
Frakt, avgifter og rabattkoder beregnes i kassen
  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

Helsefordeler med Shilajit

Helsefordeler med Shilajit

Shilajit er kjent for sitt rike innhold av over 84 mineraler samt fulvinsyre. Disse komponentene spiller en kritisk rolle i å forbedre kroppens generelle helse.

Mineralene i shilajit bidrar blant annet med å styrke skjelettet og forbedre muskelfunksjonen. Fulvinsyre, en viktig komponent i shilajit, er spesielt kjent for sine anti-inflammatoriske og antioksidante egenskaper. Disse egenskapene bidrar til å redusere betennelse i kroppen, noe som kan lindre smerter ved tilstander som leddgikt, og gjør shilajit til en verdifull naturlig løsning for inflammasjon.

I tillegg til sine betennelsesdempende egenskaper, er shilajit også kjent for å øke energinivåene. Fulvinsyren i shilajit forbedrer mitokondriefunksjonen, noe som fører til mer effektiv energiproduksjon på cellenivå. Dette kan være spesielt nyttig for de som opplever kronisk tretthet eller generell utmattelse, da shilajit bidrar til en merkbar økning i vitalitet og energi.

PubMed Central har utnevnt at forskning har også vist at fulvinsyre i shilajit kan hindre opphopningen av tau-proteiner, som er forbundet med Alzheimers sykdom. Dette gjør shilajit til et lovende supplement for å støtte kognitiv helse og forebygge nevrodegenerative sykdommer. Hvis dette vekker din interesse, kan du lese mer om sammenhengen mellom shilajit og Alzheimers sykdom her.

I tillegg bidrar mineralene i shilajit til å styrke skjelettet og forbedre muskelfunksjonen, mens fulvinsyren sikrer effektivt opptak av disse mineralene på cellenivå. Dette resulterer i en forbedret immunitet og bedre hukommelse over tid.

Shilajit fungerer også som et naturlig vanndrivende middel, som hjelper kroppen med å kvitte seg med overskytende væske og redusere hevelser. Dette bidrar ikke bare til å lindre symptomer på væskeretensjon, men også til å rense kroppen for toksiner, noe som ytterligere forsterker shilajits helsefremmende egenskaper.

Som en rik kilde til antioksidanter, gir shilajit beskyttelse mot skader forårsaket av frie radikaler, noe som bidrar til å forebygge cellulær skade og støtte sunn aldring. Dette gjør shilajit til et verdifullt supplement for de som ønsker å opprettholde god helse over tid.

Disse egenskapene gjør shilajit til et kraftfullt og allsidig supplement, ideelt for dem som ønsker å forbedre sin generelle helse og velvære naturlig.

Unngå ubehandlet Shilajit

Ubehandlet shilajit kan være farlig. Det kan inneholde tungmetaller og forurensninger. Disse stoffene kan skade helsen din.

Kjøp derfor alltid renset shilajit fra pålitelige kilder. Dette minimerer risikoen for eksponering for skadelige stoffer. Hos Shila finner dere Norges reneste Shilajit produkter. Vi er Norges ledende leverandør av Shilajit produkter så her kan dere være trygg på at du får autentiske varer. Sjekk ut vår bestselgende produkt; Himalayan Pure Shilajit Resin som er grundig utvalgt etter flere års dedikert arbeid for å finne den høyeste kvaliteten. Våre produkter gjennomgår strenge tredjeparts tester for å sikre renhet og effektivitet, og vi er stolte av å presentere Norges reneste og mest potente shilajit. Apoteker i Norge selger også shilajit, finn oversikten her.

Shilajit er trygg å bruke for de fleste men hvem bør unngå dette kosttilskuddet?

Personer med alvorlige helseproblemer, allergier og gravide bør være forsiktige. Shilajit kan interagere med visse medisiner og forverre eksisterende tilstander. Det er viktig å konsultere en lege før bruk. Les mer om hvorfor disse nevnte kategoriene bør unngå Shilajit her