Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Norges mest solgte Shilajit- og Tongkat Ali-produkter

Produktene er utviklet, kvalitetssikret og anbefalt av leger og forskere

Vi sender din ordre innen 24 timer

Trygg betaling med Klarna, Vipps og kort

Handlekurv 0

Par med

100 dagers åpent kjøp

Tredjeparts testet

Over 100000+ fornøyde kunder

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Du er 799 kr fra gratis frakt.
Delsum Gratis
Frakt, avgifter og rabattkoder beregnes i kassen
  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

Hva er Tongkat Ali?

Hva er Tongkat Ali?

Tongkat Ali, vitenskapelig kjent som Eurycoma longifolia, er en plante fra Simaroubaceae-familien, hovedsakelig funnet i Sørøst-Asia, spesielt i Malaysia og Indonesia. Denne urten har fått stor oppmerksomhet for sine tradisjonelle bruksområder, særlig som et afrodisiakum og som en behandling for ulike helseproblemer, inkludert mannlig infertilitet og seksuell dysfunksjon.

Røttene til Tongkat Ali er rike på bioaktive forbindelser, inkludert quassinoider, alkaloider og saponiner, som antas å bidra til urtens terapeutiske egenskaper. Forskning har vist at Tongkat Ali kan forbedre mannlig reproduktiv helse ved å øke testosteronnivåene, som er avgjørende for libido og generell seksuell funksjon. Studier har rapportert signifikante økninger i serumtestosteronnivåer etter tilskudd med Tongkat Ali-ekstrakter, selv om den kliniske betydningen av disse økningene fortsatt er et emne for debatt.

I tillegg til sine reproduktive fordeler, har Tongkat Ali blitt undersøkt for sitt potensial i behandling av ulike sykdommer, inkludert malaria, diabetes og visse typer kreft. Planten viser antimikrobielle og antiparasittiske egenskaper, noe som gjør den til en kandidat for videre farmakologisk forskning. For eksempel har studier vist dens effektivitet mot Blastocystis sp., en vanlig tarmparasit, og dens cytotoksiske effekter på kreftcellelinjer. Urten har også blitt bemerket for sine adaptogene egenskaper, som kan hjelpe med å håndtere stress og øke generell vitalitet. Les mer om helsefordelene til Tongkat Ali her.

Til tross for de lovende funnene er det viktig å være forsiktig med Tongkat Ali, da kvaliteten og konsentrasjonen av aktive forbindelser kan variere betydelig blant kommersielle produkter. Sikkerhetsstudier indikerer at Tongkat Ali, når det brukes i terapeutiske nivåer, ikke påvirker menneskelig sæd eller avkom negativt i dyremodeller. Det har imidlertid vært sjeldne rapporter om bivirkninger, som leverskade, noe som understreker behovet for videre forskning for å etablere sikre doseringsstrategier.

Tongkat Ali er dermed et allsidig urtepreparat med potensielle fordeler for mannlig reproduktiv helse, antimikrobiell aktivitet og generell vitalitet. Selv om foreløpige studier støtter bruken, er det nødvendig med mer omfattende kliniske studier for å bekrefte effektiviteten og sikkerheten i ulike anvendelser. Les mer om helsefordene til Tongkat Ali her.