Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Norges mest solgte Shilajit- og Tongkat Ali-produkter

Produktene er utviklet, kvalitetssikret og anbefalt av leger og forskere

Vi sender din ordre innen 24 timer

Trygg betaling med Klarna, Vipps og kort

Handlekurv 0

Par med

100 dagers åpent kjøp

Tredjeparts testet

Over 100000+ fornøyde kunder

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Du er 799 kr fra gratis frakt.
Delsum Gratis
Frakt, avgifter og rabattkoder beregnes i kassen
  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

Helsefordeler med Tongkat Ali

Helsefordeler med Tongkat Ali

Forskning på Tongkat Ali tyder på at planten inneholder forbindelser som kan ha positive effekter på menneskers helse. Studier peker på at det blant annet kan forbedre energinivået, redusere stress og øke muskelmassen.

Det er også antydet at Tongkat Ali kan ha positive effekter på mannlig fertilitet. Dette gjør den til et ettertraktet supplement blant menn over hele verden.

Øke testosteronnivå, fruktbarhet og og seksuell velvære:

En av de mest bemerkelsesverdige helsefordelene med Tongkat Ali er dens potensial til å forbedre seksuell helse og fruktbarhet. Tallrike studier har indikert at Tongkat Ali kan øke testosteronnivåene, som er avgjørende for mannlig seksuell funksjon. For eksempel har forskning vist at tilskudd med Tongkat Ali kan betydelig forbedre seksuallyst og prestasjon hos menn ved å øke testosteronnivåene. Dette gjør urten til et attraktivt alternativ for menn som ønsker å styrke sin seksuelle helse naturlig.

Videre er det rapportert at Tongkat Ali også kan forbedre fruktbarheten ved å øke sædkvalitet og bevegelighet, noe som er spesielt gunstig for menn med fertilitetsproblemer. For kvinner er de direkte effektene på fruktbarhet mindre dokumentert, men urten brukes tradisjonelt for å forbedre seksuell velvære og libido, noe som antyder en bredere anvendelse for å forbedre seksuell helse hos begge kjønn.

Naturlig reduksjon av stress og forbedring av humør:

I tillegg til sine afrodisiakumegenskaper, er Tongkat Ali kjent for sine adaptogene effekter, som kan hjelpe kroppen med å håndtere stress og forbedre humøret. Studier har vist at tilskudd med Tongkat Ali kan redusere stresshormoner og forbedre psykiske tilstander hos individer som opplever moderat stress. Denne adaptogene kvaliteten er spesielt gunstig for både menn og kvinner, spesielt de som opplever aldringens effekter, som redusert energinivå og humørsvingninger.

Potensielle fordeler mot kreftceller:

Tongkat Ali har også vist potensielle anti-kreft egenskaper, særlig mot visse typer kreftceller. Forskning har vist at forbindelser fra Tongkat Ali utviser cytotoksiske effekter på menneskelige lunge- og brystkreftceller, noe som indikerer dets potensial som et komplementært middel i kreftbehandlinger. Dette gjør Tongkat Ali til et naturlig tilskudd som kan bidra til generell helse og velvære.

Det er imidlertid viktig å være forsiktig med bruk av Tongkat Ali, da det er bekymringer knyttet til kvaliteten og sikkerheten på urtepreparater. Noen studier har rapportert bivirkninger, inkludert potensiell toksisitet i visse formuleringer. Derfor er det avgjørende for forbrukere å velge produkter av høy kvalitet og konsultere helsepersonell før de starter med tilskudd.

Vi tilbyr Tongkat Ali produkter som er nøye utvalgt og som er tredjepartstestet for å sikre kvalitet, sjekk ut våre produkter her

Oppsummert tilbyr Tongkat Ali en rekke helsefordeler for både menn og kvinner, inkludert forbedret seksuell helse, bedre stresshåndtering og humør, samt potensielle anti-kreft egenskaper. Dens tradisjonelle bruk som helsetonikum støttes av moderne forskning, men oppmerksomhet på produktkvalitet og sikkerhet er avgjørende. Dersom du vil lese mer om hva Tongkat Ali er, kan du lese det her.