Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Norges mest solgte Shilajit- og Tongkat Ali-produkter

Produktene er utviklet, kvalitetssikret og anbefalt av leger og forskere

Vi sender din ordre innen 24 timer

Trygg betaling med Klarna, Vipps og kort

Handlekurv 0

Par med

100 dagers åpent kjøp

Tredjeparts testet

Over 100000+ fornøyde kunder

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Du er 799 kr fra gratis frakt.
Delsum Gratis
Frakt, avgifter og rabattkoder beregnes i kassen
  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

Hva er bidronninggele?

Hva er bidronninggele?

Bidronninggele, også kjent som Royal Jelly er en naturlig substans med et høyt næringsinnhold, som produseres av bier for å nære dronningbien. Geleen er kjent for sitt høye næringsinnhold. Den bidrar til dronningens lange og fruktbare liv.

Historisk bruk

Bidronninggele har vært brukt i kinesisk folkemedisin i flere hundre år. Den anses for å ha helbredende egenskaper.

I Kina har den blitt brukt til å forbedre helse og velvære generelt. Folk trodde den kunne forlenge livet, forbedre fertiliteten, og styrke immunforsvaret. Selv om vitenskapelige bevis fortsatt undersøkes, fortsetter mange å verdsette geleen for dens potensielle helsefordeler.

Moderne anvendelser

I dag brukes bidronninggele i en rekke produkter. Disse inkluderer kosttilskudd, hudpleieprodukter, og som ingrediens i visse matvarer.

Folk søker etter naturlige måter å forbedre sin helse på. Bidronninggele tilbyr en attraktiv løsning for mange. Det er dog viktig å huske på at effekten kan variere fra person til person.

Forskningsperspektiver på helsefordeler

Vitenskapelig forskning på bidronninggele gir nye innsikter. Studier utforsker dens potensielle helsefordeler, inkludert anti-inflammatoriske egenskaper og evnen til å fremme sårhelbredelse.

Selv om mer forskning er nødvendig, peker eksisterende studier mot positive effekter av bidronninggele på menneskers helse. Forskere undersøker hvordan den kan integreres i moderne medisin og helsekostmarkedet.

Bidronninggele fortsetter å fascinere både forskere og forbrukere med sin unike sammensetning og historie. Fra dens rolle i bikuben til dens anvendelse i folkemedisin og moderne produkter, representerer den et naturprodukt med et bredt spekter av mulige fordeler for menneskehelsen.

Blant annet har den terapeutiske effekter: Royal gelé viser en rekke helsemessige fordeler, for eksempel betennelsesdempende, antioksidant, antitumor og nevrobeskyttende effekter. Den er også kjent for sitt potensial i å håndtere overgangsaldersymptomer og fremme reproduktiv helse. Ifølge denne studien, Therapeutic Potential of Royal Jelly, kan Royal gelé spille en viktig rolle i disse områdene.

I tillegg er den sykdomsforebyggende. Dens bioaktive komponenter er knyttet til forebygging og håndtering av sykdommer som multippel sklerose, revmatoid artritt og inflammatoriske tarmsykdommer. Ifølge denne studien, Role of Royal Jelly in Disease Prevention, kan Royal gelé være effektiv i forebygging og behandling av disse sykdommene. Les mer om helsefordelene her.